"Hoe beter jij onderneemt, hoe succesvoller je ZZP-bedrijf kan worden."

Trainingen en workshops

Je bent expert. Je hebt je kennis en ervaring verpakt in een waardevolle dienst of een waardevol product. Eentje waarmee je mensen echt kunt helpen.

Maar je bent ook ZZP’er – en ondernemen een is vak apart. Een vak waarvan je misschien nog kennis mist. Waarin je nog niet zoveel ervaring hebt.

Met de programma's en trainingen hieronder kun jij precies dat probleem aanpakken waar jij momenteel vragen over hebt of zelfs mee worstelt.

Al mijn programma's en trainingen gaan uit van het vergroten van je kennis en het toepassen van die kennis in jouw specifieke situatie.

Elk programma/elke training is een onderdeel van een solide basis onder je ZZP-bedrijf.
Een fundament waarop jij een gezond bedrijf kunt bouwen.
Een bedrijf waarmee jij nóg meer mensen nog beter kunt helpen en dat kan doorgroeien naar maximaal succes.

De wereld heeft er behoefte aan dat jouw ZZP-bedrijf succesvol wordt, dus ik zie je graag binnenkort tijdens één van de trainingen!

Mijn naam

Meer omzet

Dit is uiteindelijk wat elke ZZP'er graag wil: meer omzet en meer klanten.

Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Wat moet je daarvoor doen?
Wat moet je ervoor laten??

Tijdens de training 'Back to Basics met je Online Zichtbaarheid' leer je wat jij kunt doen om de omzet van jouw ZZP-bedrijf te verhogen.

Dat niet alleen: je past alles gelijk in de praktijk toe!

De start van het programma staat gepland voor:

Startdatum: 1e kwartaal 2024
Dag/tijd: 's maandags 20:00 uur
Locatie: online

Meer omzet

Meer winst

Natuurlijk, een hogere omzet is geweldig. Maar het is pas echt mooi, als je van die hogere omzet ook daadwerkelijk wat overhoudt!

Na afloop van de training 'Maak Winst met Iedere Verkoop' weet je precies hoe jij ervoor kunt zorgen dat je zoveel mogelijk winst maakt met de omzet die je realiseert.

Je kunt nog tijdens de training een start maken met het verhogen van je winst!

De start van het programma staat gepland voor:

Startdatum: 2e kwartaal 2024
Dag/tijd: 's maandags 20:00 uur
Locatie: online

Meer winst

Altijd inkomen

Er is niks mis met werken voor je geld. Maar soms gaat dat even niet. En op een bepaald moment wil je dat niet meer. Of niet meer zoveel. Dan is het toch prettig als minimaal alle rekeningen betaald kunnen worden.

Tijdens de workshop 'Pensioen & AOV voor ZZP'ers' laat ik je niet alleen zien welke mogelijkheden jij hebt om ervoor te zorgen dat je altijd voldoende inkomen hebt. Je gaat ook zelf aan de slag: mouwen opstropen, dus!

Na de workshop ga je naar huis met de basisopzet van jouw 100%-maatwerk inkomensvoorziening. Je weet wat ervoor nodig is om 'm aan te passen en 'm de rest van je leven met je mee te laten groeien.

Je weet ook precies bij welke onderdelen je een specialist kunt gebruiken en wat je hem of haar wilt laten regelen. Jij hebt de voortaan de regie!

De eerstvolgende workshop staat gepland voor:

Datum: 4e kwartaal 2024
Tijd: 10.00 - 17.00
Locatie: Capelle a/d IJssel

T&W - altijd inkomen
>