Je bent adviseur, trainer of kennisondernemer

 • Je wilt enorm graag klanten helpen, maar bent veel tijd en energie kwijt aan allerlei ondernemerszaken
 • Hoe krijg jij je ZZP-bedrijf nou zo op de rit dat jij zoveel mogelijk tijd aan je klanten kunt besteden?

Dat is precies waar ik je mee kan helpen!

Profielfoto Renée Daniëls

Mijn naam is Renée Daniëls, ik ben trainer en mentor en ik help jou om zo goed mogelijk te worden in ondernemerschap.

Zo kan jouw ZZP-bedrijf maximaal succesvol worden, kan het je geven wat jij (op dit moment) wilt. En daardoor kun jij je klanten op de best mogelijke manier helpen.

Helpen zit in m'n DNA

Vriendjes en vriendinnetjes - en later vrienden en vriendinnen - helpen met huiswerk en studie, helpen met het verzorgen van pony's, helpen met het begeleiden van een team F'jes bij mij op de sportclub. Helpen is altijd een rode draad geweest, zowel privé als zakelijk.

In de tijd dat ik in de pensioen- en verzekeringswereld werkte, hielp ik m’n klanten met een inkomensvoorziening die hen het inkomen zou geven dat ze nodig hadden op het moment dat ze het nodig hadden.
Of met hun hypotheek, zodat ze het huis konden kopen dat ze graag wilden hebben.

Toen ik mijn eigen bedrijf startte, lag het dus voor de hand dat ik ook nu weer mensen zou helpen.
Ik koos ervoor om met en voor ZZP’ers te werken. Om hen te helpen om hun bedrijf zo succesvol mogelijk te maken op de manier die bij hen en hun wensen past.

Mijn gedachte was, dat ik hun boekhouding voor ze zou doen, zodat ze daar geen zorgen over hoefden te hebben. Zo konden ze meer tijd besteden aan het helpen van klanten.

Maar juist via die boekhoudingen leerde ik dat er meer nodig was om mijn klanten te laten slagen met wat ze wilden bereiken.

Ik ontdekte dat mijn klanten te maken hadden met dezelfde uitdagingen die ik had moeten overwinnen. Dat ze kennis over en vaardigheden in ondernemen misten die ik in de loop der jaren al had verzameld.

Het ontbreken van die goede basis aan ondernemerschap was wat ze afremde of het zelfs onmogelijk maakte om een succesvol ZZP-bedrijf op te bouwen.

Ik geloof in de kracht en waarde van ZZP’ers. In de kracht en waarde van jou, dus!

Ondernemen als ZZP’er is ondernemen in z'n puurste vorm – JIJ zit in iedere vezel van je bedrijf, JIJ hebt een directe invloed op alles wat er gebeurt in je bedrijf. Dat betekent dat jouw bedrijf net zo krachtig en waardevol kan zijn als jij.

Ik help jou graag om de ontwikkeling van dat potentieel van je bedrijf in gang te zetten. Om jouw ZZP-bedrijf de beste uitgangspositie te geven voor maximaal succes.

Jij hebt iets bijzonders bij te dragen

Maar dat lukt alleen maar als je goed begrijpt hoe jouw bedrijf je daarbij kan helpen.
Zodat je kansen kunt herkennen en pakken zodra ze zich voordoen.
Zodat je zelfs je eigen kansen kunt creëren.

Pas dan kun je zoveel mogelijk klanten zo goed mogelijk helpen. En een zo groot mogelijke impact hebben.

Ik leer je wat je nodig hebt om de beste ondernemer te worden die je kunt zijn.

Ik ben geen trendspotter of zoekmachinekampioen. Als je alles wilt weten over de nieuwste Facebookadvertentievorm, of de laatste trucjes wilt leren om met je website bovenaan de zoekresultaten te komen, moet je niet bij mij zijn.

Maar ik kom gráág met je in contact als je

 • wilt weten waarom je iets van je boekhouding af moet weten en wat dan precies,
 • wilt begrijpen wat ervoor nodig is om meer klanten te krijgen,
 • wilt leren hoe je zoveel mogelijk winst haalt uit de omzet die je maakt,
 • er zelf voor wilt kunnen zorgen dat je onder alle omstandigheden het inkomen verdient dat je nodig hebt,
 • meer zelfvertrouwen wilt voelen bij het nemen van zakelijke beslissingen.

De meeste informatie over ondernemen is versnipperd. Of te eenzijdig gericht op één onderdeel van je onderneming.
Maar net als jij is jouw bedrijf niet versnipperd of eenzijdig.

Mijn kracht is, om jou inzicht te geven in de manier waarop alle onderdelen van je bedrijf met jou samenwerken en bijdragen aan jouw succes. Dat die samenhang, die synergie zelfs de basis is van jouw succes.

Meer over mij

Van origine ben ik een echte Hagenees, maar ik woon samen met manlief Fred al sinds 2000 met veel plezier in de gemeente Zuidplas. Nog steeds midden in de Randstad en tegelijkertijd op loopafstand van een prachtig natuurgebied: een veel fijnere omgeving voor ons en voor de honden die op enig moment deel uitmaken van de BV Ons.

Ondanks dat we zo mooi wonen, ga ik graag op pad met onze mini-sleurhut: een Eriba Pan Familia uit 1988.

Sinds 2016 gaan De Kleine Ouwe en ik er regelmatig samen tussenuit voor een korte workation. Even werken aan m'n bedrijf op een inspirerende locatie in Nederland. In 2018 zijn we op maar liefst 8 van dat soort tripjes geweest!

In juli en augustus zijn we op Zomertour en kun je live bij ons terecht voor mentoring of een workshop.

En in september gaan we op vakantie - en dan mag manlief ook mee. 😁

Nog een paar leuke weetjes over mij:

 • Mijn favoriete sporten om te doen zijn skiken, softbal en squash.
 • Ik heb een eerstegraads onderwijsbevoegdheid in ... lichamelijke opvoeding. Ja echt, ik ben opgeleid tot gymjuf.
 • Ik hou van spelen op mijn basgitaar en van zingen. Het liefst combineer ik die twee.
 • Sinds juni 2022 heb ik de zorg voor Bono, het kleinste hondje dat ik ooit in huis heb gehad.
 • Bono draagt buiten altijd een rode boerenzakdoek.
 • Ik vind lila een mooiere kleur dan paars.

Leg in 9 stappen het FUNDAMENT voor maximaal ZZP-succes

Krijg DIRECT toegang tot mijn GRATIS e-boek
''Wat ze je bij de Kamer van Koophandel niet vertellen ...''

Wat ze je bij de KvK niet vertellen - De ZZP-School - Renée Daniëls

In dit e-boek geef ik je de blauwdruk voor een fundament waarop je een ZZP-bedrijf kunt bouwen dat maximaal succesvol kan worden.

Bij elke stap geef ik een uitgebreide toelichting. Ook vind je veel extra tips die je gelijk in de praktijk kunt toepassen en links naar aanvullende informatie.

Gebruik het e-boek
• als stappenplan om je ZZP-bedrijf op te bouwen, of
• als checklist om het fundament onder je ZZP-bedrijf te controleren op gaten of oneffenheden.

Klik op de button hieronder om DIRECT TOEGANG te krijgen tot deel #1 van het GRATIS info-pakket en zet de eerste stap op weg naar maximaal ZZP-succes!

>